Behandlingar inom hudvård

För många innebär avslappning och återhämtning att ta hand om både kropp och själ. Det kan vara allt ifrån massage och hudvård till avkopplande musik och kort och gott egentid. Återhämtning kan också innebära sådana saker som vi tänker att vi gärna vill göra eller testa på, men sällan har tid med i vardagen. En weekend på ett spa är ett exempel på det, men det kan också vara kortare och mer specifika behandlingar etc. Spabesök och behandlingar kostar en del, men har du råd med det kan du se det som en investering.

Resultatet av ett spabesök och/eller behandling kommer nämligen påverka dig positivt både fysiskt och psykiskt en bra tid framöver. Unna dig behandlingar redan idag!

Vårt humör och välmående påverkas många gånger utifrån hur vi upplever oss själva. Vid tidsbrist kanske du inte alltid hinner göra sådant som du skulle vilja hinna med, exempelvis olika behandlingar inom hudvård. Har du till exempel hört talas om Elos och IPL? Elos (Electro Optical Synergy) är en hårlaser som orsakar mindre smärta än tidigare teknologier inom området. Metoden reducerar dessutom risken för brännskador och pigmentfläckar som laserbehandlingar medför. Börja din behandling med detta och fortsätt sedan förslagsvis med IPL. IPL är ett intensivtpulsat ljus, vilket du kan reducera pigmentfläckar, rodnader och åldersförändringar i huden med. Med denna metod blir din hud slätare och jämnare.

Behandlingar inom Elos och IPL finns på vissa spaanläggningar, men i synnerhet hos olika hudkliniker och hudterapeuter runtom i landet. Kolla gärna runt om mer information om behandlingarna på nätet och vad de kostar i närheten av dig. Pris och längd på behandlingar kan nämligen skilja sig från ställe till ställe. Vare sig du väljer Elos och IPL eller någon helt annan behandling bör du unna dig någon form av återhämtning i vardagen emellanåt!