A-Assistans

A-Assistans har anordnat personlig assistans åt nöjda kunder sedan 1994 och ägs och drivs av Leif och Mira Jonsson och Lars Olsson. A-Assistans är ett privat företag som anordnar personlig assistans. Vi är alternativet för dig som vill bestämma över ditt eget liv och samtidigt ha en trygg och pålitlig partner vid din sida. Vi utgår från dina unika behov och önskemål när vi utformar din personliga assistans och du får själv vara delaktig
när vi rekryterar dina assistenter.

Vi sätter alltid våra kunder och deras behov och önskemål i fokus när vi utformar personlig assistans. Målet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån sina egna förutsättningar. Insyn och inflytande är självklart när man väljer att bli kund hos oss. Vår främsta ambition är att alltid erbjuda personlig assistans av bästa tänkbara kvalitet. Det innebär att vi alltid strävar efter att bli ännu bättre på de tjänster vi utför.

För att driva detta förbättringsarbete är det angeläget att vi får in synpunkter och förslag till hur vi kan förändra vårt sätt att arbeta från våra kunder och anställda.

-1
A-Assistans Hudiksvall
Sjötullsgatan 9
824 50 Hudiksvall
Telefon: 0650-54 15 50

A-Assistans Karlstad
Norra Kyrkogatan 4
652 24 Karlstad
Telefon: 054-15 20 60